Nanoil Hair Conditioner – arvostelu loistavasta hiussuihkeesta merilevällä

hiustenhoitoaine levää paras

Moi 🙂

Tänään jaan kanssanne arvostelun Nanoilin hoitoaineesta merileväuutteella, joka on kauneusbloggaajien SUOSIKKI. Löydän tämän tuotteen jokaisesta blogista ja sitä hehkutetaan täysillä. Ostin tietenkin itselleni myös kyseisen hoitoaineen muutama viikko sitten ja olen käyttänyt sitä lähes uskonnollisesti. Odotatte varmaan mielipiteitäni tuotteesta. Tässä mielipiteeni Nanoil Algae Hair Conditioner.

levä kosteuttava hiustenhoitoaine

Nanoil Bi-Phase Conditionerit

Ennen kuin aloitan minun on mainittava, että Nanoil lanseerasi neljä kaksifaasista hoitoainetta. Arvostelemani tuotteen lisäksi vaihtoehtoja ovat:

Nanoil Keratin Conditioner vaurioituneille hiuksille

Nanoil Liquid Silk Conditioner pörröisille hiuksille

Nanoil Argan Oil Conditioner heikoille hiuksille

Kaikki voivat valita itselleen sopivan hoitoaineen, koska jokainen pääainesosista toimii hieman eri tavalla. Hoitoaine merilevällä päätyi omaksi valinnakseni, koska ajattelin sen sopivan parhaiten todella kuiville hiuksilleni. Haluatteko tutustua tuotteeseen paremmin? Tässä teille!

Nanoil Algae Hair Conditioner – Ainesosat

Aloitan tärkeimmästä asiasta, eli ainesosista. Vaikutukset riippuvat pitkälti tuotteen sisältämistä ainesosista.

1. Merilevä, tarkemmin Nori-merilevä, on tärkein ainesosa tässä hoitoaineessa. En ole sen koommin perehtynyt eri merilevätyyppeihin mutta tämän tiedän: merilevä on vahva antioksidantti. Lisäksi ainesosa suojaa UV-säteiltä ja kosteuttaa.

2. Merilevä ei ole ainoa ainesosa, Nanoil Algae Hair Conditioner sisältää myös risiiniöljyä ja pantenolia – kahta hoitavaa, kosteuttavaa, suojaavaa ja elvyttävää ainesosaa.

3. En voi myöskään olla mainitsematta, että tuote ei sisällä parabeeneja, tukkivia silikoneja tai muita päänahkaa ärsyttäviä ainesosia. Sen sijaan tuote sisältää päänahalle ystävällisiä ja hiuksia silottavia silikoneja.

Nanoil Algae Hair Conditioner – Tulokset

Saan teidät ylipuhuttua ostamaan tuotteen vasta kerrottuani sen vaikutuksista. Nanoilin sivulta löytyy tietenkin kätevä yhteenveto tuloksista mutta minä voin kertoa omista kokemuksistani.

Nanoil antoi minulle:

– super sileät hiukset

– helpommin harjattavat ja muotoiltavat hiukset

– kosteutetut, vähemmän kuivat hiukset

– vähemmän pörröisyyttä ja sähköisyyttä

Nanoil Algae Conditionerin käytön jälkeen hiukseni ovat eloisat, sileät ja hehkuvat – aivan upeat siis. Sormeni liukuvat hiuksissa vaivattomasti. Hiukseni eivät koskaan ole olleet näin helposti hoidettavat!

Nanoil Algae Hair Conditioner – Käyttö

hiustenhoitoaine levävaikutuksilla

Kysymys kuuluu: miten saan aikaan nämä upeat lopputulokset? Siihen ei paljoa vaadita, sillä Nanoil Conditionereita on todella helppo käyttää!

Hoitoaine on kevyt ja se ei rasita hiuksia. Tuote on kaksivaiheinen ja suihkemuodossa, eli sitä suihkutetaan pestyihin kosteisiin hiuksiin. Seuraavaksi käteen napataan harja ja hiustenkuivaaja tai annetaan hiukset kuivua luonnostaan – valinnasta huolimatta lopputulos on aivan loistava!

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli
0 shares