Luotettava arvostelu: Nanobrow Kulmakarvatuote

Mainitsin jo saaneeni Nanobrow -kulmakarvaseerumin syntymäpäivälahjaksi. Lahjan antaja tiesi ongelmistani omien kulmakarvojeni kanssa. Kulmakarvojen paksuus oli tyydyttävä mutta tietyissä kohdissa karvat olivat todella ohuet 😉 Etsin siis lisää tuuheutta ja jotain, joka saisi karvat kasvamaan. Yrityksiini saavuttaa tämä tavoite kuuluu: risiiniöljy – ei vaikutusta, muut luonnolliset öljyt (nokkosöljy ja korteöljy) – ei vaikutusta, luonnollisia kulmavahoja, hoitotuotteita, voita, bloggaajien suosittelemia keratiiniampulleja – ei vaikutusta. Kokeiltuani kaikkia näitä kummallisia keinoja päädyin siihen lopputulokseen, että mikään ei voi korjata kulmakarvojani. Se lopputulos oli kuitenkin väärä! Nanobrow toi uutta toivoa elämääni. Se on ensimmäinen alkukarsinnan päihittänyt seerumi. Nauttikaa arvostelusta!

Nanobrow kulmakarvaseerumi – kuvaus, vaikutukset ja ainesosat

Nanobrow -seerumi on designiltaan upea ja siitä huokuu ammattitaitoisuus. Jokainen yksityiskohta on huolellisesti suunniteltu. Nanobrow on normaalikokoinen (5 ml) ja siinä on pehmeä sienisivellin – sellainen kuin huulikiilloissa.

Tuotetta levitetään kulmakarvoille kerran päivässä. Siveltimen käyttö vaati hieman totuttelua mutta nyt yksi nopea liike kulmakarvojen alkupäästä loppupäähän (ohimoja kohti) riittää.

Valmistaja suosittelee tuotteen käyttöä joka päivä monen viikon ajan. Monet naiset kertovat kulmakarvojensa kasvaneen jo 4 viikossa mutta normaalisti siinä kestää 6 – 8 viikkoa – yhtä kauan kuin kulmakarvojen elinkaari. Kaikki riippuu kulmakarvojen nykyisestä kasvuvaiheesta.

Lyhyt yhteenveto ainesosista – sillä tässä seerumissa on mielestäni yksi markkinoiden parhaista sisällöistä. Siinä on luonnollisia ja laadukkaita kulmakarvoja kaunistavia sekä vahvistavia ainesosia, kuten esimerkiksi proteiineja, sokereita, saponiinia ja isoflavoneja (jotka tukevat kollageeni-, elastiini- ja hyaluronihappotuotantoa) sisältävää soijanalkiouutetta, korvaamattomana hoitoaineena toimivaa vehnänalkiouutetta, rauhoittavaa pantenolia, kosteuttavaa propyleeniglykolia sekä uniikkeja ainesosia (ginsenosideja) ja A-, B1-, B2- ja C-vitamiineja sisältävää ginsengjuuriuutetta. Tämän ansiosta Nanobrow -seerumi on pullollaan kalsiumia, kuparia, fosforia, sinkkiä, kaliumia, rautaa ja magnesiumia. Ihanaa!

Nanobrow – lopputulos kulmakarvoissani

Kulmakarvani ovat aika itsepäiset 😀 en ollut varma, kasvaako ne ollenkaan. Mikään ei ollut ennenkään toiminut. Onneksi Nanobrow sai minut näkemään muutoksia 5 tai 6 viikon jälkeen. Kulmakarvoista tuli tummemmat ja rajasta tuuheampi – näin pienten karvojen vihdoin kasvavan.

8 viikon jälkeen kulmakarvojeni sävy on edelleen kauniin tumma. Lisäksi uusia karvoja kasvaa aiemmin kaljuissa paikoissa (kulmakarvani olivat kauneushoitajien kammo käydessäni kulmavärjäyksessä). Tiukasti istuvien tummien kulmakarvojen lisäksi voin nähdä vaaleita pieniä (täysin uusia :D) karvoja ja toivon niidenkin tummenevan aikanaan. Nanobrowin ansiosta sain paksut, virheettömät ja tuuheat kulmakarvat.

Nanobrow -kulmakarvaseerumi – hinta

Avasin oman Nanobrowin yli kaksi kuukautta sitten ja loppu ei vieläkään häämötä. Tuubin pohjaa ei tarvitse raapia tuotteen keräämiseen 😀 Sama tuubi riittää vielä varmasti jonkin aikaa. Hinta vaikuttaa siis reilulta verrattuna laatuun, tuloksiin ja pitkään käyttöaikaan.

Miksi suosittelen Nanobrowia?

Saattaa vaikuttaa liioittelulta mutta Nanobrow – you’re simply the best, better than all the rest… 🙂

Kuten aiemmin mainitsinkin, mikään muu tuote ei ole onnistunut parantamaan kulmakarvojen kuntoa tai ulkonäköä. Minusta tämä on ainoa toimiva kulmakarvatuote, joten koen tarvetta suositella Nanobrowia jokaiselle ohuista kulmakarvoista kärsivälle. Nanobrow sopii myös heille, jotka tarvitsevat vain hieman kohennusta ja vahvistusta kulmakarvoihinsa.

Avainsanat: , , ,

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares