Vallankumous meikissäni. Lashcode – ripsiväriarvostelu

Lashcode - paras ripsiväri markkinoilla

Hei söpöläiset!

Tänään minulla on uuden ripsivärin arvostelu teille. Olen kokeillut tätä tuotetta jo muutaman viikon. Ostin Lashcoden, koska olin etsinyt jotain ylellisempää ja ylellisyys kulkee usein käsi kädessä korkean laadun kanssa. Etsin myös todella pitkäkestoista ja tarkkaa meikkiä. Ensimmäinen vaihtoehtoni oli Diorshow Iconic Overcurl joka tuotti todellisen pettymyksen 🙁 Miten Lashcode -ripsiväri hoitavilla ainesosilla ja silikoniharjalla toimi kohdallani?

Lashcode -ripsiväri hämmästyttää ensivaikutelmallaan! Rakastuin sen mattapintaiseen ja hyvännäköiseen tuubiin. Minusta se muistuttaa samalla tavalla minimalistista Le Volume De Chanel -ripsiväriä, koska tässäkin on yksinkertainen ja musta pakkaus hienolla logolla. Ilman ylimääräisiä koristeita, koska vahvimman vaikutuksen tekee mattapintainen viimeistely. Juuri tämä ominaisuus taitaa tehdä Lashcodesta houkuttelevamman kuin Chanelin ripsiväristä.

Tärkein osa piilee kuitenkin tuubin sisällä. Lashcode on kaunistavan koostumuksen ja tarkan harjan yhdistelmä. Applikaattori on silikoniharja täydellisellä koolla, ainakin minulle. Se ei ole liian pieni, joten se peittää ripset nopeasti mutta se ei myöskään ole liian iso, joten se peittää silmäkulmissa olevat ripset ongelmitta. Koostumus on samettinen, se peittää jokaisen ripsen sulavasti ja ilman paakkuja. Vaikutus on luultavasti ripsivärin oikean paksuuden ja ripset erottelevan silikoniharjan ansiota.

H Ä I K Ä I S E V Ä!

Tässä paras puoli! Lashcode on hoitavilla ainesosilla vahvistettu ripsiväri, jonka ansiosta se ravitsee ja vahvistaa ripsiä päivät pitkät. Tuote toimii myös ripsiä suojaavana tuotteena ja siksi voisimme kutsua sitä 2-in-1 tuotteeksi. Mitä se tekee ripsien puolesta? Ennen kaikkea, Lashcode sisältää ainesosaa Baicapil, joka on sekoitus ripsien kasvua nopeuttavia kasviuutteita – Soijauute, Vehnäuute ja Vuohennokkauute. Näiden ainesosien ja E-vitamiinin, Arginiinin sekä Pantenolin ansiosta Lashcode kosteuttaa, elvyttää, vahvistaa ja tekee ripsistä sileät. Se tekee päivittäisestä meikistä nopean tien joustaviin, paksuihin ja vahvoihin ripsiin.

H i n t a. Onko Lashcode kallis? Minusta hinta-laatusuhde on loistava, sillä tiedän maksavani laadusta. Hinta on hyvin alhainen, jos otamme huomioon 6 kuukauden kestävyyden, vallankumoukselliset vaikutukset ja ripsivärin hoitavat ominaisuudet. Minusta on fiksumpaa ostaa korkealaatuisia ainesosia sisältävä tuote, joka tarjoaa maksimaalista pitoa sen sijaan, että pistäisi rahaa tavallisiin ripsiväreihin.

LASHODE – RIPSENI ENNEN & JÄLKEEN

Ennen kuin ostin Lashcoden, käytin kahta ripsiväriä. Yksi antoi ripsilleni väriä ja teki ripsirajasta paksumman ja toinen ripsiväri, tai oikeastaan sen harja, erotteli ripseni. Silmämeikkini oli aika tavallinen ja sain harvoin aikaan luonnolliselta näyttävät ripset. Ripseni olivat lyhyet ja ohuet; ne tarvitsivat ammattimaista tukea.

Lashcodella peitetyt ripset näyttävät täydellisiltä, viimeinkin! Minusta se on oikea vallankumous, joka pystyy luomaan tarkan ja upean meikin silmänräpäyksessä. Lashcode on ripsiväri, joka tarjoaa hyvän harjan ja hyvin koostumuksen, joka erottelee ripset ja tekee niistä paksummat sekä pidemmät yhdellä vedolla. Luulen, että Lashcode tietää, mitä naiset tarvitsevat ja tarjoavat sitä heille. Kestääkö tämä ripsiväri pitkään? Vaikka tuote ei ole vedenkestävä, se pysyy ripsissä koko päivän, vaikka ulkona olisi todella kuuma. Hitaasti mutta varmasti olen myös huomannut, että ripsiväri on parantanut ripsieni kuntoa ja ne näyttävät paremmilta jokaisen meikinpoiston jälkeen. Harvempi ripsi antaa elämänsä vanulapun puolesta ja ne ovat paljon kiiltävämmät.

Kokeilkaa Lashcode ja kertokaa, jos meikkivallankumouksenne päättyy onnistuneesti! 😉

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

22 Comments “Vallankumous meikissäni. Lashcode – ripsiväriarvostelu”

 1. Marja-Leena

  Viime aikoina tämä ripsiväri on ollut Nro. 1 omassa TOP KAUNEUSTUOTTEET -listassani 🙂

  Vastaa
 2. Roosa

  Ehkä hinta sopii laatuun mutta mä oon kokenu muutaman ’luksustuote’-pettymyksen. En ole kokeillut Dioria mutta Lancomea kyllä ja se tuotti kauheen pettymyksen. Jopa ketjuliikkeiden ripsarit oli parempia. Aion kokeilla LAshcodea positiivisten mielipiteiden takia.

  Vastaa
  • Marketta

   Mäkin petyin Lancomeen. Ota Lashcode, saatat tykätä siitä. Se korostaa silmiä huomattavasti, antaa pituutta ja tekee ripsistä paksut ja erottelee ne. Kestävä ja helppo poistaa. Tosi tyytyväinen tuotteeseen, en muista millon mulla ois ollu näin hyvä tuote.

   Vastaa
 3. Suskii

  Kaunis syvä ja mattamusta väri.

  Vastaa
 4. söpis

  Kokeilin tätä ripsiväriä ennen sun postauksen lukemista 🙂 Musta tää on ihan upeaa! 10/10 🙂 ei oo mitään valitettavaa. Hinta on ehkä ainoo huono puoli koska kaikki ei haluu laittaa niin paljon ripsiväriin. Harja on varmaan paras asia ja peittää ripset tosi tarkasti. Täydellinen ripsiväri! 🙂

  Vastaa
  • Suuri_Eeva

   Loistava sivellin, tarttuu lyhyisiin ripsiin silmien kulmissa. En uskonut ripsien olevan näin pitkät 🙂 ripsiväri ei ole vedenkestävä mutta pysyy ripsissä monen monta tuntia.

   Vastaa
   • PikkuKerttu

    yleisesti silikoniharjat on parempia

    Vastaa
 5. happinenn

  kukaan tai mikään täs maailmas ei saa mua uskomaan silikoniharjoihin. Joko mussa on jotain vikaa tai siveltimissä, koska en osaa käyttää niitä ärsyttämättä omii silmiä.

  Vastaa
 6. Annukka

  Pakko myöntää et tää maskara on hyvä mut ei mitään kauheen erikoista

  Vastaa
 7. Katri

  Ei irtoo ripsistä, silmät kaunistuu huomattavasti toisen kerroksen jälkeen ja tulos on luonnollinen. Suosittelen tätä ripsiväriä. Yksi parhaista

  Vastaa
 8. Viivi

  Voin allekirjottaa kaikki positiiviset asiat täst ripsivärist. Haluun lisätä yhen tärkeen, tai ei välttämät niin tärkeen asian, mut Lashcode on tosi helppo pyyhkästä pois. Tuntei kestävä meikinpoisto on ehkä viimene asia mikä houkuttaa pitkän päivän jälkeen. Ennen mulla oli ripsari joka lisäs kauheest tuuheutta ja tulos oli kiva mut irrottaminen kauhee painajaine!

  Vastaa
  • neiti_kuustoista

   oon kokeillu lähes kaikki meikinpoistoaineit ja luonnolliset öljyt puhdistaa silmät täydellisesti. Käytän joko manteliöljyä tai avoakdo öljyä

   Vastaa
   • Ulla

    Totta 🙂 Jopa vednekestävä ripsari saa kyytiä helposti ja nopeesti 🙂

    Vastaa
 9. Ritu

  Uusin henkilökohtainen vallankumous! Etin kauan ripsiväriä, joka täyttäis kaikki mun odotukset! Tällä harjalla voin korostaa kulmissa kasvavia ripsiä ja alaripsiä ongelmitta 🙂

  Vastaa
 10. Viola

  Ripsiväri lisää tuuheutta ripsiin, taviuttaa niitä ja erottaa ne. Yks lemppareista.

  Vastaa
 11. Justiina

  Ostin tän ripsivärin kaverin suosituksen jälkeen. Mun ripset on suorat ja odotin paksuutta ja taivutusta. Tää on ehkä ainoo ripsiväri joka taivuttaa tosi hyvin! En tiiä johtuukse ainesosista vai harjasta. Kummiski, oon jo unohtanu ripsentaivuttimen. Pitkät, paksut ja taivutetut ripset 😉

  Vastaa
 12. Kaija

  Suhtellisen ok maskara

  Vastaa
 13. Sinikka

  Tää ripsiväri on positiivinen yllätys. Nopea ja helppo levittää ripsiin. Sama pätee poistoon. Ripsiväri tekee ripsistä luonnollisesti pidemmät ja paksummat. En oo koskaan pitäny silikoniharjoista, vaan enemmän klassisista, mut tää Lashcoden on tosi hyvä. Ostan varmaan uudestaan.

  Vastaa
 14. ValkoHelmi

  En varmaan ostais tätä ripsiväriä ite hinnan takia (liian kallis) mut onneks sain tän lahjaks.

  Vastaa
 15. Ilona

  mullistava harja ja söpö pakkaus. ihana minimalismi

  Vastaa
 16. Karina

  Oispa täs enemmän värivaihtoehtoja, tää on nii ainutlaatunen

  Vastaa
  • Jemina

   joo, mä haluaisin kans sinisen, joka ois yhtä kestävä ja kaunistava ku Lashcode!!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares