Vallankumous meikissäni. Lashcode – ripsiväriarvostelu

Lashcode - paras ripsiväri markkinoilla

Hei söpöläiset!

Tänään minulla on uuden ripsivärin arvostelu teille. Olen kokeillut tätä tuotetta jo muutaman viikon. Ostin Lashcoden, koska olin etsinyt jotain ylellisempää ja ylellisyys kulkee usein käsi kädessä korkean laadun kanssa. Etsin myös todella pitkäkestoista ja tarkkaa meikkiä. Ensimmäinen vaihtoehtoni oli Diorshow Iconic Overcurl joka tuotti todellisen pettymyksen 🙁 Miten Lashcode -ripsiväri hoitavilla ainesosilla ja silikoniharjalla toimi kohdallani?

Lashcode -ripsiväri hämmästyttää ensivaikutelmallaan! Rakastuin sen mattapintaiseen ja hyvännäköiseen tuubiin. Minusta se muistuttaa samalla tavalla minimalistista Le Volume De Chanel -ripsiväriä, koska tässäkin on yksinkertainen ja musta pakkaus hienolla logolla. Ilman ylimääräisiä koristeita, koska vahvimman vaikutuksen tekee mattapintainen viimeistely. Juuri tämä ominaisuus taitaa tehdä Lashcodesta houkuttelevamman kuin Chanelin ripsiväristä.

Tärkein osa piilee kuitenkin tuubin sisällä. Lashcode on kaunistavan koostumuksen ja tarkan harjan yhdistelmä. Applikaattori on silikoniharja täydellisellä koolla, ainakin minulle. Se ei ole liian pieni, joten se peittää ripset nopeasti mutta se ei myöskään ole liian iso, joten se peittää silmäkulmissa olevat ripset ongelmitta. Koostumus on samettinen, se peittää jokaisen ripsen sulavasti ja ilman paakkuja. Vaikutus on luultavasti ripsivärin oikean paksuuden ja ripset erottelevan silikoniharjan ansiota.

H Ä I K Ä I S E V Ä!

Tässä paras puoli! Lashcode on hoitavilla ainesosilla vahvistettu ripsiväri, jonka ansiosta se ravitsee ja vahvistaa ripsiä päivät pitkät. Tuote toimii myös ripsiä suojaavana tuotteena ja siksi voisimme kutsua sitä 2-in-1 tuotteeksi. Mitä se tekee ripsien puolesta? Ennen kaikkea, Lashcode sisältää ainesosaa Baicapil, joka on sekoitus ripsien kasvua nopeuttavia kasviuutteita – Soijauute, Vehnäuute ja Vuohennokkauute. Näiden ainesosien ja E-vitamiinin, Arginiinin sekä Pantenolin ansiosta Lashcode kosteuttaa, elvyttää, vahvistaa ja tekee ripsistä sileät. Se tekee päivittäisestä meikistä nopean tien joustaviin, paksuihin ja vahvoihin ripsiin.

H i n t a. Onko Lashcode kallis? Minusta hinta-laatusuhde on loistava, sillä tiedän maksavani laadusta. Hinta on hyvin alhainen, jos otamme huomioon 6 kuukauden kestävyyden, vallankumoukselliset vaikutukset ja ripsivärin hoitavat ominaisuudet. Minusta on fiksumpaa ostaa korkealaatuisia ainesosia sisältävä tuote, joka tarjoaa maksimaalista pitoa sen sijaan, että pistäisi rahaa tavallisiin ripsiväreihin.

LASHODE – RIPSENI ENNEN & JÄLKEEN

Ennen kuin ostin Lashcoden, käytin kahta ripsiväriä. Yksi antoi ripsilleni väriä ja teki ripsirajasta paksumman ja toinen ripsiväri, tai oikeastaan sen harja, erotteli ripseni. Silmämeikkini oli aika tavallinen ja sain harvoin aikaan luonnolliselta näyttävät ripset. Ripseni olivat lyhyet ja ohuet; ne tarvitsivat ammattimaista tukea.

Lashcodella peitetyt ripset näyttävät täydellisiltä, viimeinkin! Minusta se on oikea vallankumous, joka pystyy luomaan tarkan ja upean meikin silmänräpäyksessä. Lashcode on ripsiväri, joka tarjoaa hyvän harjan ja hyvin koostumuksen, joka erottelee ripset ja tekee niistä paksummat sekä pidemmät yhdellä vedolla. Luulen, että Lashcode tietää, mitä naiset tarvitsevat ja tarjoavat sitä heille. Kestääkö tämä ripsiväri pitkään? Vaikka tuote ei ole vedenkestävä, se pysyy ripsissä koko päivän, vaikka ulkona olisi todella kuuma. Hitaasti mutta varmasti olen myös huomannut, että ripsiväri on parantanut ripsieni kuntoa ja ne näyttävät paremmilta jokaisen meikinpoiston jälkeen. Harvempi ripsi antaa elämänsä vanulapun puolesta ja ne ovat paljon kiiltävämmät.

Kokeilkaa Lashcode ja kertokaa, jos meikkivallankumouksenne päättyy onnistuneesti! 😉

Avainsanat: , , , , , , , , , ,

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli
0 shares