Shower Oil Care Oat Extract by Yves Rocher – Onko se rahan arvoista?

En tiedä, jos te kärsitte samankaltaisista ongelmista mutta minun vartaloni näyttää aina tosi uupuneelta talven jälkeen. Iho on kuiva ja karhea, kiinteys katoaa ja se on välittömän ravitsemuksen tarpeessa. Kuten joka vuosi, olen juossut kaupoissa etsimässä hentoa, luonnollista ja tehokasta hoitotuotetta. Tuotetta, joka palauttaa ihoni luonnollisen kunnon nopeasti ja ilman ärsytyksiä.

Mitä olen käyttänyt tähän mennessä… Geelimäisiä vauvaöljyjä, apteekkituotteita, kosteusvoiteita äärimmäisen kuivalle iholle, kookosöljyä (jota en todellakaan suosittele rasvaisuuden takia), Oilatum vauvaemulsiota… mutta mikään ei ole sopinut. Esimerkiksi, tuoksua ei huomannut tai oli liian vahva, joskus tuote ei imeytynyt ihooni kunnolla ja minun täytyi hieroa ja hieroa tuotetta ihooni monta minuuttia… ja vielä vähän hieroa… ja voide vain ajeli ympäriinsä eikä halunnut imeytyä ihooni. Tavoitellessani sileää ihoa olen tahrannut enemmän kuin yhdet petivaatteet ja minun oli hyvästeltävä suosikkipyjamani. Aito kauneus vaatii ilmeisesti uhrauksia.

Äskettäin Yves Rocherin Shower Oil Care Oat Extract on pudonnut syliini. Koska se on suihkugeeli, se ei varmasti vaurioita pyjamaani tai petivaatteitani. Haistoin sitä. Tuoksu oli hieman makea ja samalla raikas sekä miellyttävä, kuin kesäilta. Tämä tuoksu toi mieleen lapsuusajan muistoja. Tunsin itseni levolliseksi ja päätin ottaa tuotteen mukaan kotiin.

Onneksi tuotteen ostaminen oli kuin lottovoitto. Öljy ei ainoastaan tuoksu ihanalta, se myös kosteuttaa ihoa. Kuvailisin sen vaikutuksia samankaltaisiksi kuin äskettäin suosioon nousseiden suihkuvoiteiden (jotka taputellaan iholle heti suihkun jälkeen, annetaan vaikuttaa hetki ja huuhdellaan jälkeenpäin). Kauraöljyä käytetään samalla tavalla. Tuotteen osuessa kosteaan ihoon, koostumus muuttuu hieman maitoiseksi. Yves Rocher Oil on jätettävä iholle hetkeksi ja sitten huuhdeltava. Kuulostaa yksinkertaiselta. Seurasin ohjeita ja ihoni pehmeys yllätti jo ensimmäisellä käyttökerralla. Vartalostani tuli silkkisen pehmeä, kosteutettu ja kiinteä ilman rasvaisuutta. Pystyin pukeutumaan miettimättä sitä, että tuote jättäisi vaikeasti poistettavia rasvaisia läikkiä jälkeensä.

Yves Rocherin Shower Oil Care Oat Extract -tuotteen sisältö veti minua myös puoleensa, sillä noin 98% ainesosista ovat luonnollisia. Tuote ei sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä, vaan luonnollisia öljyjä (auringonkukka, jojoba, makadamia, seesami), jotka ovat yhdistetty soluja uudistavaan kaurauutteeseen. Todella upeaa!

Ainoa huono puoli on annostelijan puute. Liukasta ja juoksevaa öljyä olisi helpompi käyttää, jos pullossa olisi pumppu. Tämä ei kuitenkaan tee tuotteen upeista ominaisuuksista vähemmän vakuuttavia. Suosittelen vahvasti Yves Rocherin Shower Oil Care Oat Extract -suihkugeeliä!

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares