Silmäseerumi vs. Silmävoide – kumpi on parempi?

Heippa rakkaani.

Tiedän, että moni teistä ei harrasta silmien ihonhoitoa mutta – ehkä monet teistä tuntee olonsa hieman vaivaantuneiksi – kun täyttää 25 tätä aihetta tulisi “tutkia tarkemmin” ja tutustua siihen hieman enemmän, koska kollageenikuidut alkavat vähentyä suurin piirtein tässä iässä. Tulos? Ensimmäiset naururypyt, tummat silmänaluset ja pussit ja ihon kunnon yleinen huononeminen. Oikeanlainen ihonhoito voi saada ihon ikääntymään hitaammin ja avain siihen on oikean voiteen tai seerumin valinta.

Aivan niin. Suurin osa naisista ei edes ajattele silmävoiteen ja seerumin eroa. Onko parempi ostaa voide tai seerumi silmien alueelle? Miten ne toimivat?

Vastaus on yksinkertainen: seerumi on tehokkaampi, koska se sisältää lukemattomia keskitettyjä ainesosia, jotka tunkeutuvat syvemmälle ihoon (silmäseerumi sisältää pienempiä partikkeleja, joten ne pystyvät tunkeutumaan ihoon paremmin ja keskittyvät sisäisen ihokerroksen parantamiseen). Silmävoide on tuote, joka toimii pinnallisesti ja se parantaa ihon ulkonäköä, joustavuutta sekä yleistä kuntoa. Täydellinen ratkaisu on molempien yhdistäminen – tällä tavalla voit vaikuttaa kaikkiin ihokerroksiin sekä elvyttämällä sisäisiä kerroksia että suojaamalla ulkoisia kerroksia.

Monet naiset valitsevat silmäseerumin aamun ihonhoitoon, koska se on kevyempi, imeytyy helpommin, eikä jätä jälkeensä rasvaista, rumaa kerrosta kasvoihin. Silmävoide on parempi illalla – se on paksu ja täyteläinen ja se voi vaikuttaa “nukkuvaan” sekä lepäävään ihoon täydellisesti.

Nuoret naiset, jotka eivät tarvitse silmävoiteita kohottavilla ja ryppyjenvastaisilla ominaisuuksilla, voivat käyttää silmäseerumia iltaisin ja käyttää normaalia kasvovoidetta aamuisin. Tämä riittää tarjoamaan iholle oikeanlaisen huolenpidon. 35 ikävuoden jälkeen ihoa tulisi kuitenkin hoitaa huolellisemmin ja tästä syystä paras ratkaisu on seerumi ja voide samaan aikaan. Levitä ensin kevyttä ja nopeasti imeytyvää seerumia ja sitten paksumpaa silmävoidetta. Yksi on varmaa: seerumi on loistava keksintö, joka toimii, kun silmävoiteen voimat loppuvat. Mitä nopeammin alat käyttää kevyttä seerumia, sen parempi silmien herkälle iholle.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares