Hiiltä Japanista tai Yoskinen Bamboo-Sei Intense

On olemassa hiilikuorintanaamioita ja hiilisaippuaa myrkkyjen poistamiseen iholta. On myös olemassa musta hammastahna, joka valkaisee täydellisesti. Musta laavasta tehty kuorintavoide rikkoi myyntiennätyksiä etenkin urheilullisten ihmisten joukossa, koska ne poistavat myrkkyjä ja rauhoittavat sekä rentouttavat lihaksia.

Kosmetiikkayritykset päättivät seurata trendiä ja lanseerata hiilikasvovoiteet.

Näiden on määrä puhdistaa ihoa syvästi myrkyistä ja ne ovat suunnattu kaikkien suurten kaupunkien ja metropolialueiden asukkaille, jossa savusumu ja saaste ovat todellinen ongelma.

Yoskine esitteli 3 ihonhoitotuotetta, joiden on tarkoitus puhdistaa ihoa, supistaa laajentuneita ihohuokosia ja ennen kaikkea pienentää ryppyjä. Voit valita kolmesta tuotteesta:

  1. DAY & NIGHT CREAM BLACK WRINKLE REDUCER WITH BAMBOO CHARCOAL
  2. BLACK EXFOLIATING MASK WITH BAMBOO CHARCOAL
  3. BLACK PERFECTING SERUM WITH BAMBOO CHARCOAL

Viimeisen kahden viikon aikana olen käyttänyt tuotetta Day & Night Cream Black. Se on loistava tuote ikääntyvälle iholle, joka iästään huolimatta on hieman hankala: öljyinen ja kiiltävä T-alueella.

Yoskinen Black Wrinkle Reducer houkutteli minua pääasiassa olemalla monipuolinen voide, joka sopii päivävoiteeksi, meikinpohjustukseksi ja iltavoiteeksi meikinpoiston jälkeen. Voide ei ole yhtä musta kuin hiili tai hyvin tunnettu korealainen kasvonaamio. Voide on tinanharmaa ja ei rasvainen. Koostumus on geelimäinen, kevyt ja täydellinen kesällä (hiilivoide imeytyy loistavasti).

Ostin sen, koska Yoskine Black creamin sisältämät aktiiviset ainesosat kiinnostivat minua: luonnollista hiiltä bambusta, joka saa ihon kiiltämään vähemmän, arganhappoa kääpästä ja mustan teen lehtiuutetta. Lisäksi, Yoskine sisältää kohottavia ainesosia, jotka tekevät rypyistä sileämmät ja nopeuttaa ihon kollageenituotantoa.

Kaksi viikkoa ei riitä puhuakseni upeista tuloksista mutta koska käytän voidetta kahdesti päivässä, voin kertoa sileämmästä ja kosteutetusta ihosta, joka saa siitä kiinteän ja pehmeän. Ihohuokoset ovat myös pienemmät. Olen hyvin tyytyväinen Yoskinen mustaan voiteeseen – se on täydellinen kuumina kesäpäivinä sen kevyen, geelimäisen koostumuksen ansiosta.

Bambuhiili sai minut niin kiinnostuneeksi, että ajattelin ostaa koko setin yhdessä kuorivan naamion kanssa. Odotan, kunnes kokoelma saa täydennystä hiiltä sisältävästä silmänympärysvoiteesta.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares